Landskrona Ventures

Acceleratorprogram

Realisera din affärsidé

På Linc Hybrid hittar Landskrona Ventures vilket är ett acceleratorprogram för entreprenörer som befinner sig i ett väldigt tidigt skede. Kanske har du redan kommit igång, eller kanske är din affärsidé just det, en idé. Oavsett så finns Landskrona Ventures här för att stötta och hjälpa dig på din entreprenörsresa.

Från juni till augusti 2024 kommer Landskrona Ventures acceleratorprogram att äga rum i Landskrona och online. Programmet tar endast emot 6-8 bolag/affärsidéer, för att deltagarna ska få maximal uppmärksamhet och stöttning. Programmet kommer att förse deltagarna med verktyg, övningar, utbildning och coachning för att ta det första steget mot att förvandla en idé till en verklig tjänst/produkt.

Landskrona Ventures logotyp.

Programmets innehåll

1. Validera & testa din affärsidé

I steg ett kommer din affärsidé att granskas sömmarna. Finns det en marknad för din affärsidé? Vilka problem löser du, och är kunderna villiga att betala för din tjänst?

 

2. Bygg en MVP, testa marknaden & product-market-fit

I steg två kommer du guidas och få stödja i att skapa din Minimum Viable Product. För att sedan ta den till marknaden med målet att samla in feedback från kunder.

 

3. Affärsmodell, försäljning, marknadsföring & prissättning

I det tredje steget kommer du utbildas & få tillgång till verktyg för att träffa rätt med din affärsmodell, marknadsföring, försäljningsstrategi och prissättning.

Har du en affärsidé som du vill förverkliga?

Ansök då till vårt acceleratorprogram. Genom programmet kommer du få tillgång till praktisk coaching, verktyg och utbildning. Genom programmet läggs grunden för din entreprenörsresa.