10 april 2024

Hyra kontor i Helsingborg?

Är du på jakt efter ett kontor i Helsingborg? eller kan du tänka dig Landskrona? 

 

3 mil söderut från Helsingborg hittar du Landskrona. Staden har nästan alltid varit en klassisk industristad. En profil som än idag stämmer till stor del. Här arbetar folket hårt och det finns en stark företagsanda i staden. Något som är väldigt inspirerande och motiverande för alla som driver företag i Landskrona. 

 

Nyligen är det många företagare & bolag som ser Landskrona som det självklara valet att etablera sitt företag i. Under de senaste 10 åren har exempelvis ett flertal storbolag etablerat sig i staden. Dels på grund av smidigheten att ta sig in och ut från staden och vidare till kunder längs med E6 och E20. Men även för den företags-gemenskap som finns i staden. Möjliga samarbetspartners och kunder finns bara ett stenkast bort. 

Kontor i Landskrona

Det finns en rad olika skillnader mellan att hyra kontor i Helsingborg i jämförelse med Landskrona. Här kommer några skillnader som det kan vara värda att tänka på inför ditt val av kontorsplats.

 

Parkering

Att ha parkering i direktanslutning till ditt kontor är en stor fördel, främst då du slipper spendera tid på att leta efter en parkeringsplats varje morgon. Ett kontor i en större stad medför vanligtvis vissa utmaningar om du vill parkera gratis. Alternativen är att betala mellan 20-400 kr per dag för att parkera. 

 

I Landskrona finns det goda möjligheter att parkera gratis i direkt anslutning till ditt kontor. Samt att faktiskt hitta en parkeringsplats. Dessutom finns det en rad olika möjligheter att köpa månadsabonnemang för parkeringsplatser. 

 

På Linc Hybrid i Landskrona exempelvis kostar ett månadsabonnemang 300 Kr/månad. 

 

Kostnad

Hur mycket ditt kontor kommer att kosta per månad är också en viktig aspekt att ta hänsyn till då du ska hitta ett kontor. Framförallt om du vet att du inte kommer jobba från kontoret varje dag. Kontorets läge och hur ny fastigheten är kommer att driva upp månadskostnaden för de allra flesta kontor. Detta i kombination med den service som erbjuds i byggnaden. 

 

Vi på LINC i Landskrona försöker göra din företagsstart så smidigt som möjligt genom att erbjuda schyssta priser under ditt första år. Så här ser vår prislista ut! 

 

Nyregistrerat företag

  • Första 6 månader: Gratis
  • Efter 6 månader: 1700 :- ex moms/månad

 

Företag som är äldre än 1 år

  • 3400:- ex moms/månad

Nätverkande 

Hur starkt ditt nätverk är kommer att spela en avgörande roll i hur det kommer gå för dig och ditt bolag. Att se över de aktiviteter som ditt kontorshotell genomför att underlätta för dig och ditt nätverk, bör påverka ditt val av kontorshotell. Återkommande frukostar för samtliga hyresgäster kan vara en aktivitet som kan gynna dig. Dock utvecklas detta fort till klubben för inbördes beundran. Att ta reda på om aktiviteter där externa gäster bjuds in är därför mer fördelaktigt. Främst då det blir en mix av människor vilket kommer påverka ditt nätverkande till det positiva.

Stöd & support

På Linc Hybrid finns utöver själva coworking-spacet möjlighet för dig som är nystartad att få stöd och rådgivning för att du och ditt företag ska kunna utvecklas. Detta är dessutom helt kostnadsfritt. 

På Linc Hybrid finns exempelvis:

Nyföretagarcentrum

  • Rådgivning för dig som vill, ska eller har startat företag.
  • Framtidscoachen, rådgivning för dig som har kommit en bit på vägen 

Landskrona Ventures

  • Accelerator program för att realisera och ta din affärsidé vidare 

 

På Linc Hybrid finns därför alla förutsättningar för att du och ditt bolag ska kunna få en flygande start. 

 

Övriga fördelar med Linc Hybrid

  • Nära till stationen
  • Stor parkering för dig och dina kunder
  • Nära till centrum och lunchrestauranger.
  • Återkommande företagsträffar i huset

 

Ta kontakt och gå en rundtur

Boka alltid in en rundtur inför ditt val av kontor. Dels för att faktiskt få se kontoret på riktigt, men även för att lära känna folket som tar hand om kontorshotellet. Om du vill boka in en rundtur på LINC så gör du det genom denna länk

Gå tillbaka till vår blogg här